Het hele jaar door zijn de zalen op camping Beloofde Land een geschikte locatie voor het vieren van je verjaardag, jubileum of voor het houden van een gemeente, familieweekend, vergadering of conferentie. 


Maaltijden bereiden voor groepen in de zalen

We beschikken helaas niet over een gaarkeuken. De keuken is niet geschikt voor complete maaltijden voor grote groepen. We adviseren grote groepen om een cateraar te vragen voor een buffet. Je zou er ook voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een BBQ te organiseren. Mocht je als groep toch graag samen een maaltijd willen maken houd het dan eenvoudig en zorg dat het “voorwerk” al gebeurd is voor aankomst.


Catering

Jullie mogen zelf eten en drinken meenemen. Wil je catering laten verzorgen? Dat kan en mag gedaan worden door een andere cateraar tot we ons nieuwe restaurant hebben geopend. Vanaf dat moment is zelfcatering toegestaan, wil je de catering laten verzorgen dan kan dat alleen via het restaurant op de camping.


Schoonmaak

De schoonmaak van de zaal verzorg je naar afloop zelf aan de hand van de schoonmaakchecklist.


Openingstijden receptie 

Over het algemeen zijn we op vrijdag de hele dag aanwezig en op de zaterdagochtend. Buiten het campingseizoen (april –oktober) is er niet altijd iemand aanwezig. We proberen het altijd zo te plannen dat er iemand aanwezig is tijdens je komst. 


Mochten we onverhoopt niet open zijn bij aankomst dan kun je aanbellen aan de intercom (grijze kastje naast de receptie). Je wordt dan te woord gestaan door een medewerker. Is er tijdens je aanwezigheid sprake van een medisch noodgeval of een storing van gas, water of elektriciteit dan kun je ons tevens bereiken via de intercom. De intercom (zilvergrijze kastje) vind je 

naast de deuren van de receptie. 


Wifi wachtwoord 

Er is een Wifi (draadloze) verbinding beschikbaar waar alle gasten gratis gebruik van kunnen maken. 


Auto 

Wij zijn een autovrije camping. Willen jullie ervoor zorgen dat de auto`s op het parkeerterrein geplaatst worden na het laden en lossen? We willen graag rekening houden met onze buurtbewoners. Wil je daarom geen auto`s parkeren bij de Steenkamp (woonwijk naast de camping)? Er is voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein.