Het hele jaar door is de huiskamer op camping Beloofde Land een geschikte locatie voor het vieren van je verjaardag, jubileum of voor het houden van een gemeente, familieweekend, vergadering of conferentie. 


De huiskamer ligt aan de hoofdingang van de camping aan de bosweg 17 in Voorthuizen. Gasten kunnen gebruik maken van onze centrale parkeerplaats (tegenover de weg). Kinderen vermaken zich in de centrale buiten speelplaats tegenover de huiskamer. 


Je mag ook gebruik maken van de indoorspeeltuin. Samen met andere (camping) gasten een fantastische plek voor kids. 


Praktische informatie over “de huiskamer”

De huiskamer beschikt over een beamer, geluidsinstallatie, piano en klein mengtafeltje. De keuken beschikt over een complete inventaris. Ongeveer 100 borden, bestek, glazen, kopjes, 6 thermoskannen etc, etc. Er zijn diverse (grote) pannen, een grote waterketel om heet water te zetten en er zijn twee koffiezetapparaten (Bravilor). Je gebruikt in deze koffiezetapparaten snelfiltermaling en wij verzorgen de koffiefilters. 


Er zijn ongeveer 25 wijnglazen aanwezig. Er staat een vriezer en koelkast in de keuken en er zijn twee koelingen aanwezig onder de grote bar. 


De keuken

We beschikken helaas niet over een gaarkeuken. De keuken van de huiskamer is niet geschikt voor complete maaltijden voor grote groepen. We adviseren grote groepen om een cateraar te vragen voor een buffet. Je zou er ook voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een BBQ te organiseren. Mocht je als groep toch graag samen een maaltijd willen maken houd het dan eenvoudig en zorg dat het “voorwerk” al gebeurd is voor aankomst.


Catering

Jullie mogen zelf eten en drinken meenemen of de catering (laten) verzorgen.


Schoonmaak

De schoonmaak van de zaal verzorg je naar afloop zelf aan de hand van de schoonmaakchecklist. 


Indoorspeeltuin 

Zonder kliminstructeur (met vooraf aangeleverd certificaat) mag er niet geklommen worden. Wil je er rekening mee houden dat de indoorspeeltuin ook gebruikt kan worden door andere groepen of gasten


Openingstijden receptie 

Over het algemeen zijn we op vrijdag de hele dag aanwezig en op de zaterdagochtend. Buiten het campingseizoen (april –oktober) is er niet altijd iemand aanwezig. We proberen het altijd zo te plannen dat er iemand aanwezig is tijdens je komst. 


Mochten we onverhoopt niet open zijn bij aankomst dan kun je aanbellen aan de intercom (grijze kastje naast de receptie). Je wordt dan te woord gestaan door een medewerker. Is er tijdens je aanwezigheid sprake van een medisch noodgeval of een storing van gas, water of elektriciteit dan kun je ons tevens bereiken via de intercom. De intercom (zilvergrijze kastje) vind je 

naast de deuren van de receptie. 


Wifi wachtwoord 

Er is een Wifi (draadloze) verbinding beschikbaar waar alle gasten gratis gebruik van kunnen maken. 


Auto 

Wij zijn een autovrije camping. Willen jullie ervoor zorgen dat de auto`s op het parkeerterrein geplaatst worden na het laden en lossen? We willen graag rekening houden met onze buurtbewoners. Wil je daarom geen auto`s parkeren bij de Steenkamp (woonwijk naast de camping)? Er is voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein.