Afval

Het afval is te deponeren bij de ingang van de camping. Graag het afval scheiden:

*             Glas: in de glascontainer 

*             Papier/karton: in de papiercontainer 

*             Bio afval in de groene afvalcontainer 

*             Het overige afval: alleen in een vuilniszak in de grote container

*             Batterijen: in de hiervoor bestemde bak in de hal bij de kantine/toiletgebouw.

*             Het is niet toegestaan grofvuil in de containers te deponeren. 

 

Afvalwater

Dit is te legen bij de stortplaats voor chemische toiletten naast de wasserette of bij het Badhuis aan de linkerkant van het toiletgebouw.

 

Bromfietsen & Motoren

Het is niet toegestaan met de bromfiets/motor op het terrein te rijden.

 

EHBO en Hulpverleners

Op de receptie is een EHBO trommel aanwezig. Ook voor eerste hulp kun je daar terecht. In Voorthuizen zijn een aantal huisartsen:

 

Huisarts

Huisarts A. de Jonge

Gaffel 2 te Voorthuizen

Tel: 0342-475785

 

Gedurende het weekend en ‘s avonds na 17.00 uur

Huisartsenpost Eemland

Maatweg 3

3818 TZ te AMERSFOORT

Tel: 085-7731100

 

Onze fysiotherapeut Lindenbergh & de Leeuw de Bouter, Smidsplein 14 te Voorthuizen is te bereiken op nummer 0342-478518. Voor tandheelkunde kun je terecht bij Tandartspraktijk Buskens, Klompenmakerslaan 15 te Voorthuizen, telefoonnummer 0342-473147.

 

Elektra aansluiting

Bij een kampeerplaats wordt standaard 6 ampère stroom geleverd (1400 watt). Je kunt hierop de lichtpunten, radio, TV en koelkast aansluiten. Er kan geen föhn, Senseo apparaat of huis tuin en keuken koffiezetapparaat of theekoker aangesloten worden op dit vermogen. De kabel dient voorzien te zijn van een rubber stekker met eurostekker (blauwe stekker). Je kunt ook kiezen voor een aansluiting van 10 ampère dan heb je 2300 W per aansluiting.  Onze comfortplaatsen zijn standaard voorzien van 10 ampère. 

 

Grasmat

Een goede grasmat is voor de camping erg belangrijk. Wil je deze ontzien door tijdens natte periodes niet op het gras te rijden dan alleen in uiterste noodzaak? Het graven van geulen of putten is natuurlijk ‘uit den boze.’ Tevens is het plaatsen van hekjes, gaas of andere afrastering niet toegestaan.  

 

Huisdieren

Honden worden uitgelaten buiten het terrein. We rekenen erop, dat jullie eventuele ‘ongelukjes’ opruimen. Op het terrein dienen huisdieren aangelijnd te zijn en deze worden niet toegelaten in de gebouwen. Het adres van de dierenartsenpraktijk is  V.U.G, Evertsenlaan 18 te Voorthuizen, telefoonnummer 0342-471316.

 

Kerkdiensten

Er worden in Voorthuizen diensten gehouden door verschillende denominaties. In de hal naar de huiskamer vinden jullie een overzicht van de verschillende kerkdiensten en tijden. Er wordt ook een dienst gehouden op de camping door christengemeente de Open Hof.

 

 

Kinderen

Wij verzoeken je dringend kinderen onder de 6 jaar naar het toiletgebouw te begeleiden. Bij het sanitair gebouw ‘het badhuis’ zijn aan de zijkant van het gebouw speciale toiletten aangebracht voor de kinderen.

 

Kampeerplaats

Iedere kampeerder dient zich te houden aan de geldende mogelijkheden op de betreffende kampeerplaats. 

 

Post

De voor jullie bestemde post wordt in het postvak op de receptie gedaan waar je het kunt ophalen. Wil je een kaartje versturen naar het thuisfront? Deponeer deze dan in de groene brievenbus bij de ingang van de receptie. 

 

Partytent

Een kleine open partytent van 3x3 meter mag opgezet worden i.p.v. een bijzet tent mits het past en is toegestaan op de betreffende kampeerplaats. De partytent mag niet gesloten worden met zijwanden. Hij moet altijd open zijn.

 

Sanitaire voorzieningen & de campingkaart

In de douche zit een kaarthouder, steek de campingkaart in de houder, je krijgt direct water op de juiste temperatuur. Op de display in de douche kun je het resterende bedrag aflezen. Zestien centen (tikken) is één minuut. Door het verwijderen van de pas is de tijd eventueel te onderbreken voor het wassen van het haar. De wasruimtes met kinderbadje zijn van 17.00 - 19.00 uur gereserveerd voor vaders en moeders met kinderen. In het damesgedeelte van het toiletgebouw is een haardroger geïnstalleerd. Je kunt daar ook een eigen haardroger gebruiken.

 

Slagboom

Op zaterdag is de slagboom voor vertrek en aankomst geopend van 08.00 - 20.00 uur. Wij zijn een autovrije camping daarom is onze slagboom de rest van de week gesloten. Je kunt alleen bij eerste aankomst en laatste vertrek het terrein met de auto betreden. 

 

Intercom

Voor noodgevallen (storingen gas, water, licht of een medisch noodgeval) kun je (via de intercom) verzoeken de slagboom te openen.

 

Speeltuin

Tussen 22.30 - 08.00 uur is spelen in de speeltuin niet toegestaan (ter wille van de rust). Voetballen, volleyballen etc. etc.  is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen voetbalvelden. 

 

Stilte en rust

Laat andere gasten niet meegenieten van jouw radio. Ook zij willen graag van de rust genieten. Tussen 22.30 - 08.00 uur gaat de rustperiode in, en tussen 23.00 - 07.00 uur verwachten wij absolute stilte. Houd je er rekening mee dat op een stil terrein elk geluid erg doordringt? Op deze manier hebben we allemaal een fijne vakantie met een goede nachtrust.

 

Stortplaats chemisch toilet

Deze stortplaats bevindt zich rechts naast de wasserette en achter het toiletgebouw op het nieuwe terrein.

 

Vuur

Het maken van open vuur in vuurkorven, vuurschalen etc. etc. is alleen toegestaan op de door ons aangewezen plaats bij de boshuisjes. Mits code 1 van toepassing is op de site www.natuurbrandrisico.nl. Bij fase 2 is het niet toegestaan om vuur te stoken in verband met het verhoogd risico op brand. BBQ’en is toegestaan op de camping.

 

Zwembad                                             

Het zwembad is alleen toegankelijk voor campinggasten. Ontvang je bezoek dan betalen deze gasten € 3,50 per persoon voor een zwembadkaartje. Het is niet toegestaan in het zwembad te duiken, over de hekken te klimmen of gebruik te maken van opblaasbare luchtbedden, speelgoed etc. Zwemmen in het zwembad op eigen risico. Kinderen zonder zwemdiploma dienen alleen het zwembad te betreden onder begeleiding van een volwassene. Kinderen t/m 3 jaar mogen alleen in het zwembad indien zij een zwemluier aan hebben. Het toilet naast het zwembad is bestemd voor gasten die zwemmen.