Artikel 1: Afval

Het afval is te deponeren bij de ingang van de camping. Graag het afval scheiden:

*             Glas: in de glascontainer 

*             Papier/karton: in de papiercontainer 

*             Bio afval in de groene afvalcontainer 

*             Het overige afval: alleen in een vuilniszak in de grote container

*             Batterijen: in de hiervoor bestemde bak in de hal bij de kantine/toiletgebouw.

*             Het is niet toegestaan grofvuil in de containers te deponeren. 

 

Artikel 2: Afvalwater

Dit is te legen bij de stortplaats voor chemische toiletten naast de wasserette of bij het Badhuis aan de linkerkant van het toiletgebouw.

 

Artikel 3: Alcohol & drugs

Het in bezit hebben, gebruik of onder invloed zijn van drugs is niet toegestaan. Het gebruik van alcohol (18 jaar en ouder) is alleen toegestaan bij de eigen plaats of accommodatie. Het is niet toegestaan voor campinggasten onder de 18 jaar om op de openbare plekken van de camping in het bezit of onder invloed te zijn van alcohol. We houden ons het recht voorbehouden om overtreders van deze regel per direct de toegang tot de camping te ontzeggen. 

 

Artikel 4: Bromfietsen & Motoren

Het is niet toegestaan met de bromfiets/motor op het terrein te rijden.

 

Artikel 5: EHBO en Hulpverleners & Noodgevallen

Op de receptie is een EHBO trommel aanwezig. Ook voor eerste hulp kun je daar terecht. In de campingapp vind je een volledig en actueel overzicht van hulpverleners in de omgeving. Voor medische hulp kun je terecht bij; Huisarts A. de Jonge

Gaffel 2, Voorthuizen. Tel: 0342-475785. Gedurende het weekend en ‘s avonds na 17.00 uur.  Huisartsenpost Eemland,

Maatweg 3, Amersfoort. Tel: 085-7731100

 

Heb je onverhoopt te maken met een technische storing dan kun je Whatsappen naar 06-83904515. Dit nummer is 24/7 bereikbaar voor medische noodgevallen of dringende storingen van gas, water, elektra of geluidsoverlast. Bij medische noodgevallen willen we je vragen om eerst 112 te bellen. Na de alarmering de receptie op de hoogte te brengen of buiten kantoortijden het Whatsapp nummer te bellen. 

 

Artikel 6: Elektra aansluiting

Bij een kampeerplaats wordt standaard 10 ampère stroom geleverd (2300 watt). Je kunt hierop de lichtpunten, radio, TV en koelkast aansluiten. Er kan geen huis tuin en keuken koffiezetapparaat of theekoker aangesloten worden op dit vermogen. De kabel dient voorzien te zijn van een rubber stekker met eurostekker (blauwe stekker). 

 

Artikel 7: Grasmat

Een goede grasmat is voor de camping erg belangrijk. Wil je deze ontzien door tijdens natte periodes niet op het gras te rijden dan alleen in uiterste noodzaak? Het graven van geulen of putten is natuurlijk ‘uit den boze.’ Tevens is het plaatsen van hekjes, gaas of andere afrastering niet toegestaan.  

 

Artikel 8: Huisdieren

Op het terrein dienen huisdieren aangelijnd te zijn en deze worden niet toegelaten in de gebouwen. Honden worden uitgelaten buiten het terrein. We rekenen erop, dat jullie eventuele ‘ongelukjes’ opruimen. Het adres van de dierenartsenpraktijk is  V.U.G, Evertsenlaan 18 te Voorthuizen, telefoonnummer 0342-471316.

 

Artikel 9: Kerkdiensten 

Er worden in Voorthuizen diensten gehouden door verschillende denominaties. In de campingapp vind je een overzicht van de verschillende kerkdiensten en tijden. Er wordt ook een dienst gehouden op de camping om 10:00 uur in de grote zaal “de Schaapskooi” door christengemeente de Open Hof. Meer informatie openhof.info

  

Artikel 10: Kampeerplaats 

Je dient je te houden aan de regels welke verbonden zijn aan de standaard, comfort plaatsen en plaatsen met privé sanitair. De regels in de toelichting voor kampeerplaatsen zijn van toepassing op je (seizoen)plaats en te vinden op de website van de camping. Bij het aanmelden van je plaats geef je aan deze te hebben gelezen en ermee akkoord te gaan. 

 

Artikel 11: Post

De voor jullie bestemde post wordt in het postvak op de receptie gedaan waar je het kunt ophalen. Wil je een kaartje versturen naar het thuisfront? De brievenbus vind je op de hoek van de Jan de Jagerweg en de Effrinkstraat. 

 

Artikel 12: Partytent

Een kleine open partytent van 3x3 meter mag opgezet worden i.p.v. een bijzet tentje mits het past en is toegestaan op de betreffende kampeerplaats. De partytent mag niet gesloten worden met zijwanden. Hij moet altijd open zijn.

 

Artikel 13: Sanitaire voorzieningen

Wij verzoeken je vriendelijk kinderen onder de 6 jaar naar het toiletgebouw te begeleiden. Bij het sanitair gebouw ‘de Waterput’ zijn aan de zijkant van het gebouw speciale toiletten aangebracht voor de kinderen. De wasruimtes met kinderbadje in toiletgebouw “het Badhuis” zijn van 17.00 - 19.00 uur gereserveerd voor vaders en moeders met kinderen. In het damesgedeelte van het toiletgebouw is een haardroger geïnstalleerd. Je kunt daar ook een eigen haardroger gebruiken. 

 

Artikel 14: Slagboom

Op aankomst en vertrekdagen is de slagboom geopend van 08.00 - 20.00 uur. Wij zijn een autovrije camping daarom is onze slagboom de rest van de week gesloten. Je kunt alleen bij eerste aankomst en laatste vertrek het terrein met de auto betreden. 

 

Artikel 15: Speeltuin & sporten

Tussen 22.30 - 08.00 uur is spelen in de speeltuin niet toegestaan (ter wille van de rust). Voetballen, volleyballen etc. etc.  is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen sportvelden. 

 

Artikel 16: Stilte en rust

Laat andere gasten niet meegenieten van jouw radio. Ook zij willen graag van de rust genieten. Tussen 22.30 - 08.00 uur gaat de rustperiode in, en tussen 23.00 - 07.00 uur verwachten wij absolute stilte. Houd je er rekening mee dat op een stil terrein elk geluid erg doordringt? Op deze manier hebben we allemaal een fijne vakantie met een goede nachtrust.

 

Artikel 17: Stortplaats chemisch toilet

Deze stortplaats bevindt zich rechts naast de wasserette en achter het toiletgebouw op het nieuwe terrein.

 

Artikel 18: Open vuur

Het maken van open vuur in vuurkorven, vuurschalen etc. etc. is alleen toegestaan op de door ons aangewezen plaatsen bij de boshuisjes & bij de kinderboerderij op het A terrein (Geitenweide). Mits code 1 van toepassing is op de site www.natuurbrandrisico.nl. Bij fase 2 is het niet toegestaan om vuur te stoken in verband met het verhoogd risico op brand. BBQ’en is toegestaan op de camping.

 

Artikel 19: Opzetten van (opblaas)zwembad

Het opzetten van een (opblaas)zwembad bij de kampeerplaats is niet toegestaan m.u.v. kleine peuterbadjes van maximaal 40 cm hoog. 

 

Artikel 20: Zwembad                                          

Het zwembad is alleen toegankelijk voor campinggasten. Het is niet toegestaan in het zwembad te duiken, over de hekken te klimmen of bij drukte gebruik te maken van opblaasbare luchtbedden, speelgoed etc. Glijden van de glijbaan mag alleen volgens de instructies op het bord bij de glijbaan. Het is niet toegestaan het zwembadterrein met schoenen te betreden. Zwemmen in het zwembad is op eigen risico. 

 

Kinderen zonder zwemdiploma dienen alleen het zwembad te betreden onder begeleiding van een volwassene. Kinderen t/m 3 jaar mogen alleen in het zwembad indien zij een zwemluier aan hebben. Het toilet naast het zwembad is bestemd voor gasten die zwemmen. 

 

Het zwembad is open volgens de tijden in de campingapp. Het zwembad is gesloten na zonsondergang. Tijdens onweer dienen gasten het zwembad te verlaten. Ontvang je bezoek dan betalen deze gasten € 4,50 per persoon bij de receptie.