Afval


Het afval is te deponeren in de daarvoor bestemde ondergrondse afvalcontainers. Op terrein A en terrein C vind je een restafvalcontainer, glascontainer en papiercontainer en bij terrein B een restafvalcontainer


Graag het afval scheiden:

Glas: in de glascontainer 

Papier/karton: in de papiercontainer 

Bio afval in de groene afvalcontainer (bij terrein C)

Het overige afval: alleen in een vuilniszak in de grote container

Batterijen: in de hiervoor bestemde witte batterijenbak in de hal richting de huiskamer.

Het is niet toegestaan grofvuil in de containers te deponeren. 


Chemische toiletten

Dit is te legen bij de stortplaats voor chemische toiletten naast de wasserette (terrein C) of bij het Badhuis (terrein B) aan de linkerkant van het toiletgebouw. Ook is er bij het A terrein een chemisch toilet.


Bromfietsen & Motoren

Het is niet toegestaan met de bromfiets/motor op het terrein te rijden.


EHBO en Hulpverleners

Op de receptie is een EHBO trommel aanwezig. Ook voor eerste hulp kun je daar terecht. In Voorthuizen zijn diverse hulpverleners aanwezig. De actuele contactgegevens kun je bekijken in de campingapp.


Elektra aansluiting

Bij een kampeerplaats wordt standaard 6 ampère stroom geleverd (1400 watt). Je kunt hier verlichting, radio, TV en koelkast aansluiten. Er kan geen föhn, Senseo apparaat of huis tuin en keuken koffiezetapparaat of theekoker aangesloten worden op dit vermogen. Er is bij veel plaatsen een mogelijkheid om de stroom te verhogen naar 10 ampère (2240 watt). De kabel naar het elektrapunt van de camping dient voorzien te zijn van een rubber stekker en een eurostekker (blauwe stekker). Campingartikelen zijn eventueel te koop bij de campingwinkel. Je kunt ook kiezen voor een aansluiting van 10 ampère dan heb je 2240 W per aansluiting.  Onze comfortplaatsen zijn standaard voorzien van 10 ampère. 


Grasmat

Een goede grasmat is voor de camping erg belangrijk. Wil je de grasmat ontzien door tijdens natte periodes niet op het gras te rijden dan alleen in uiterste noodzaak? Het graven van geulen of putten is natuurlijk ‘uit den boze.’ Tevens is het plaatsen van paaltjes, hekjes, gaas of andere afrastering niet toegestaan.  


Huisdieren

Honden worden uitgelaten buiten het terrein. Bij de hoofdingang bij terrein C is een klein stukje bos waar je de hond kunt uitlaten. Ook staat er een speciale hondenafvalbak. We rekenen erop, dat jullie eventuele ‘ongelukjes’ opruimen. Op het terrein dienen huisdieren aangelijnd te zijn en deze worden niet toegelaten in de gebouwen. Je kunt je hond ook meenemen naar het Wilbrinkbos. Vanaf de hoofdingang loop je de bosweg af richting de Apeldoornsestraat. Je hoeft dan alleen nog de weg over te steken om in het Wilbrinkbos te komen. 


Kerkdiensten

Er worden in Voorthuizen en omgeving diensten gehouden door verschillende denominaties. Onder het kopje nieuws in deze app hebben we een overzichtje voor je gemaakt met de kerken in deze omgeving. Er wordt ook een dienst gehouden op de camping door Christengemeente de Open Hof.


Kinderen

Wij verzoeken je dringend kinderen onder de 6 jaar naar het toiletgebouw te begeleiden. Bij het sanitair gebouw het Badshuis (terrein B) zijn speciale toiletten aangebracht voor de kinderen.


Kampeerplaats

Iedere kampeerder dient zich te houden aan de geldende mogelijkheden op de betreffende kampeerplaats. 


Post

De voor jullie bestemde post wordt in het postvak op de receptie gedaan waar je het kunt ophalen. Wil je een kaartje versturen naar het thuisfront? Deponeer deze dan in de groene brievenbus bij de ingang van de receptie. 


Partytent

Een kleine open partytent van 3x3 meter mag opgezet worden i.p.v. een bijzet tent mits het past en is toegestaan op de betreffende kampeerplaats. De partytent mag niet gesloten worden met zijwanden. Hij moet altijd open zijn.


Sanitaire voorzieningen & de campingkaart

In de douche zit een kaarthouder, steek de campingkaart in de houder, je krijgt direct water op de juiste temperatuur. Op de display in de douche kun je het resterende bedrag aflezen. Zestien centen (tikken) is één minuut. Door het verwijderen van de pas is de tijd eventueel te onderbreken voor het wassen van het haar. De wasruimtes met kinderbadje zijn van 17.00 - 19.00 uur gereserveerd voor vaders en moeders met kinderen. In het damesgedeelte van het toiletgebouw is een haardroger geïnstalleerd. Je kunt daar ook een eigen haardroger gebruiken.


Slagboom

Op zaterdag is de slagboom voor vertrek en aankomst geopend van 08.00 - 20.00 uur. Wij zijn een autovrije camping daarom is onze slagboom de rest van de week gesloten. Je kunt alleen bij eerste aankomst en laatste vertrek het terrein met de auto betreden. 


Intercom

Voor noodgevallen (storingen gas, water, licht of een medisch noodgeval) kun je (via de intercom) verzoeken de slagboom te openen. Voor minder dringende zaken kun je Whatsappen met het 06-nummer, te vinden op de SOS pagina in de campingapp.


Speeltuin

Tussen 22.30 - 08.00 uur is spelen in de speeltuin niet toegestaan (ter wille van de rust).

Voetballen, volleyballen etc. etc.  is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen sportvelden. 


Stilte en rust

Laat andere gasten niet meegenieten van jouw radio. Ook zij willen graag van de rust genieten. Tussen 22.30 - 08.00 uur gaat de rustperiode in, en tussen 23.00 - 07.00 uur verwachten wij absolute stilte. Houd je er rekening mee dat op een stil terrein elk geluid erg doordringt? Op deze manier hebben we allemaal een fijne vakantie met een goede nachtrust.


Vuur

Het maken van open vuur in vuurkorven, vuurschalen etc. etc. is alleen toegestaan op de door ons aangewezen plaats bij de boshuisjes. BBQ’en is toegestaan op de camping.


Zwembad                                             

Het zwembad is alleen toegankelijk voor campinggasten. Ontvang je bezoek dan betalen deze gasten € 4,50 per persoon voor een zwembadkaartje. Het is niet toegestaan in het zwembad te duiken, over de hekken te klimmen of gebruik te maken van opblaasbare luchtbedden, speelgoed etc. Zwemmen in het zwembad op eigen risico. Kinderen zonder zwemdiploma dienen alleen het zwembad te betreden onder begeleiding van een volwassene en met zwembandjes. Kinderen t/m 3 jaar mogen alleen in het zwembad indien zij een zwemluier aan hebben. Het toilet naast het zwembad is alleen bestemd voor gasten die zwemmen.