Wanneer ontvang je een kaart?

Verblijf je op camping Beloofde Land dan ontvang je als kampeerder (m.u.v. gasten bij het privé sanitair) bij aankomst twee douchekaarten met een tegoed van 2,50 euro per kaart. Een kaart is 5 euro borg waard. Er is een mogelijkheid om een extra kaart aan te vragen tegen betaling. Je kunt de kaart tijdens het verblijf zelf opwaarderen via de automaat (contactloos pinnen) in het halletje naast de receptie richting de huiskamer.


Je ontvangt ook twee kaarten bij een verblijf in een Thematent, Jippi Tippi, Safaritent of in een Retro caravan (zonder douche). 


Hoe werkt de kaart? 

Je steekt de kaart in de kaarthouder. Je kunt het tegoed aflezen en de douche aanzetten met de groene knop. Je kiest de rode knop om de douche uit te zetten. Bij verlies van de douchekaart ben je helaas het resterende bedrag en de borg van de kaart kwijt. Wij hebben dan geen mogelijkheid meer om het resterend tegoed op de kaart te bekijken. 


Hoeveel tegoed staat er nog op mijn kaart? 

Wil je tijdens het verblijf weten hoeveel tegoed er nog op je pas staat? Check het tegoed dan even bij de opwaardeerautomaat in het halletje richting de huiskamer. 


Wassen en drogen

Je kunt de kaart ook gebruiken om de wasmachine & droger te betalen. Meer informatie over het wassen en drogen vindt je onder de zoekterm 'wasmachine.'