In de chalets vind je een kussen en een dekbed op ieder bed. In onze tenten (Safari-, thema-, Jippie Tippi, Zweedse huisjes en Boshuisje) ligt een kussen. Je dient in deze accommodaties zelf te zorgen voor dekens.


Linnengoed is te huur, je kunt dit direct reserveren of later contact met ons opnemen om de linnensets alsnog te reserveren. Reserveer je linnengoed in één van de tenthuisjes? Dan ontvang je er een deken bij.


Wil je gebruik maken van deze service dan horen wij dat graag. Veel gegevens kun je zelf wijzigen in de gastomgeving. Bijvoorbeeld het bijboeken van linnengoed of schoonmaak. Je komt in de gastomgeving via de link onderaan je bevestiging. 


Na je reservering ontvang je een e-mail waarin we de reservering bevestigen. In de e-mail vind je onderaan een knop/link. Via deze knop ga je naar je gastomgeving.  


Reserveer je via je gastomgeving kort voor verblijf opties of toeslagen? Breng de receptie dan even op de hoogte. We proberen de gereserveerde items dan alsnog in je accommodatie te brengen.


Tip! Heb je een tenthuisje gereserveerd in het voor- of najaar? Denk dan aan voldoende warme kleding en dekens. Het kan in de nacht koud zijn.