Wat wordt er georganiseerd?

Het programma maken we bekend via de campingapp. Je kunt de app hier downloaden.

Wanneer wordt er een programma georganiseerd?

Wij organiseren een programma tijdens de meivakantie:

23-30 april: Gezellige week inclusief kleinschalig recreatieprogramma (2de week Rijksadvies meivakantie)

30 april t/m 7 mei: Gezellige week inclusief volledig recreatieprogramma (Landelijke meivakantie)

Pinksteren- en Hemelvaartsweekend, de volledige zomervakantie en de herfstvakantie (wanneer twee delen van het land vakantie hebben). *

In deze perioden is er een animatieteam aanwezig. Op de prijslijst kun je de exacte data van de schoolvakanties bekijken. Tijdens de bouwvak in de zomervakantie organiseren we drie weken een uitgebreid youth programma voor tieners. Hier kun je de exacte data van de jeugdweken bekijken.

* Dit jaar organiseren we een programma in de Herfstvakantie weken vanaf:

14-22 oktober: Gezellige week inclusief kleinschalig recreatieprogramma.

22-29 oktober: Gezellige week inclusief recreatieprogramma en kampvuur avonden! Recreatie programma vanaf zaterdag t/m zaterdag.