Wat wordt er georganiseerd?

Op camping Beloofde Land is altijd wat te beleven! Ons activiteitenprogramma maken we bekend via de campingapp. Je kunt de app hier downloaden.

Wat organiseren we bijvoorbeeld in de schoolvakanties? Een indruk:

• Kinderen (4 t/m 12 jaar)
    • Kidsclub en Teenmates met samen zingen, sporten en knutselen in de ochtend
    • Sportwedstrijden in de middag (voetbal, tafeltennis, trefbal, etc.)
    • Slaaptrein met Jordy en Fleur op woensdagavond
    • Creatieve Kids op woensdagmiddag met een spetterende knutsel
    • In de zomervakantie op de maandagavonden Kindertheater
    • In de zomervakantie heeft elke week een thema met bijpassende te gekke activiteiten, denk aan: schuimparty, ritje met de huifkar, Ridder en Prinsessenfeest, lasergamen in het bos en nog véél meer!
    • In de Herfstvakantie vaste prik: Huttenbouwweek!
  • Tieners (12 t/m 18 jaar)
    • Inhoudelijk programma in de ochtend (12 t/m 15 jaar en 16 t/m 18 jaar)
    • Sporttoernooien (voetbal, beachvolleybal, badminton, etc.)
    • Praiseavonden
    • Kampvuuravonden
    • Nachtspellen
  • Volwassenen
    • De dag beginnen o.l.v. een spreker (zomerweken = elke week een vaste spreker)
    • Creatieve Vrouwenmiddag op woensdag
    • Mannenavonden met kampvuur en fysieke uitdaging op donderdagavond
  • Alle leeftijden
    • In de zomervakantie op zondag de Camping Gezinsdienst o.l.v. sprekers
    • Sing In (elke dinsdagavond in de zomervakantie)
    • Camping Bingo (elke dinsdagmiddag in de zomervakantie)
    • Summerfestival (2x per zomervakantie een grote campingmarkt)
    • Familieavond (elke vrijdagavond in de zomervakantie met acts van campinggasten)
    • Losse activiteiten, denk aan: American Party met de hele camping, kampvuuravonden met marshmallows, wildspotten met een groep, etc.

Download in de bijlagen bij dit bericht voorbeelden van programma's uit de zomervakantie in 2023. Het programma in 2024 zal vergelijkbaar zijn.

Wanneer wordt er in 2024 een programma georganiseerd?

Wij organiseren een activiteitenprogramma tijdens:

27 t/m 11 mei 2024 - Meivakantie

Gezellige 2 weken inclusief recreatieprogramma (landelijke meivakantie en Hemelvaartsweekend)

17 t/m 21 mei 2024 - Pinksterweekend

Gezellig weekend inclusief recreatieprogramma

6 juli t/m 31 augustus 2024 - Zomervakantie

Gedurende de hele zomervakantie is er een animatieteam aanwezig voor zowel het kinder- als jongerenprogramma. Tijdens de bouwvak in de zomervakantie organiseren we 3 weken een uitgebreid Youth Programma voor tieners (20 juli t/m 10 augustus).

19 t/m 26 oktober 2024 - Herfstvakantie Zuid

Gezellige week inclusief kleinschalig recreatieprogramma.

26 t/m 2 november 2024 - Herfstvakantie Midden en Noord

Gezellige week inclusief recreatieprogramma en huttenbouwen! Recreatie programma vanaf zaterdag t/m zaterdag.