Algemene informatie seizoenplaats

De camping is open vanaf april t/m oktober. Je kunt de seizoenplaats gebruiken in deze periode. In de wintermaanden is de camping gesloten. Tijdens het seizoen kun je een seizoenplaats aanvragen via een (Google) formulier.


We bepalen vooraf waar je op de camping een seizoenplaats kunt aanvragen. Je kunt drie voorkeuren aangeven bij je aanvraag. We proberen tijdens het indelen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeuren. Je kunt een aanvraag indienen via het formulier tot het einde van de zomervakantie. In september delen we de plaatsen in voor het komende seizoen. We streven ernaar om gasten uiterlijk (begin) oktober te informeren over de aanvraag. Kunnen we niet tegemoet komen aan één van de aangegeven plekken dan nemen we contact met je op.


Seizoenplaats aanvragen 2023

De seizoenplaatsen zijn ingedeeld voor komend seizoen. Er zijn nog mogelijkheden voor een deelseizoen vanaf 1 april t/m 2 september 2023. Heb je interesse in één van deze seizoenplaatsen? Neem dan contact op met de receptie (T: 0342 472942).


Voorseizoenplaats 2023

Op moment van schrijven zijn er nog een aantal voorseizoenplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie of reserveren van een plaats kun je contact opnemen met de receptie. 


Gebruik van de plaats: 

Op een seizoenplaats kun je, voor het seizoen begint, maximaal zes personen inschrijven. Logees anders dan deze betalen het kampgeld en de gemeentelijke heffingen. Verhuur aan derden is niet toegestaan. Logees betalen kampgeld plus gemeentelijke belasting p/ persoon p/n. ongeacht de periode.