Algemene informatie seizoenplaats

De camping is open vanaf april t/m oktober. Je kunt de seizoenplaats gebruiken in deze periode. In de wintermaanden is de camping gesloten. Tijdens het seizoen kun je een seizoenplaats aanvragen via een (Google) formulier.


We bepalen vooraf waar je op de camping een seizoenplaats kunt aanvragen. Je kunt drie voorkeuren aangeven bij je aanvraag. We proberen tijdens het indelen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeuren. Je kunt een aanvraag indienen via het formulier tot het einde van de zomervakantie. In september delen we de plaatsen in voor het komende seizoen. We streven ernaar om gasten uiterlijk (begin) oktober te informeren over de aanvraag. Kunnen we niet tegemoet komen aan één van de aangegeven plekken dan nemen we contact met je op.


Seizoenplaats aanvragen 2024

Niet meer beschikbaar. 


Voorseizoenplaats 2024

We bieden de voorseizoenplaatsen komend jaar aan in twee verschillende vormen. Een voorseizoenplaats schoolvakanties (maximaal 40 dagen) en een voorseizoen onbeperkt. 

 

Het is vanaf nu weer mogelijk om een voorseizoen aanvraag te plaatsen. Vul je aanvraag in voor 25 september a.s. De tarieven voor volgend jaar vind je op het formulier. We streven ernaar je plaats te bevestigen voor 1 oktober 2023. Maar doen dit uiterlijk voor 1 oktober 2023. Geef je het per e-mail even aan als je geen voorseizoenplaats meer wenst af te nemen? Alvast bedankt.

 

Klik hier om direct je aanvraag in te vullen


Gebruik van de plaats: 

Op een seizoenplaats kun je, voor het seizoen begint, maximaal zes personen inschrijven. Logees anders dan deze betalen het kampgeld en de gemeentelijke heffingen. Verhuur aan derden is niet toegestaan. Logees betalen kampgeld plus gemeentelijke belasting p/ persoon p/n. ongeacht de periode.


Een voorseizoensplaats kent 2 arrangementen. 


Het verschil zit in de intentie van het verblijf 'onbeperkt' en 'max. 40 dagen.' Bij het onbeperkte arrangement heb je de intentie om tijdens de hele periode op de camping te verblijven. 


Het 40 dagen arrangement hebben wij gemaakt voor gasten die van plan zijn om bv. in schoolvakanties en weekenden te komen. Deze vakanties en een aantal weekenden zijn bij elkaar opgeteld, namelijk ongeveer 40 dagen.


Het kampeermiddel mag je op de bij iedere arrangement op de kampeerplaats laten staan. Dit geldt voor beide arrangementen.