Algemene informatie seizoenplaats

De camping is open vanaf april t/m oktober. Je kunt de seizoenplaats gebruiken in deze periode. In de wintermaanden is de camping gesloten. Tijdens het seizoen kun je een seizoenplaats aanvragen via een (Google) formulier.


We werken niet met 'vaste' seizoenplaatsen op de camping. Je kunt drie voorkeuren aangeven bij je aanvraag. We proberen tijdens het indelen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeuren. Je kunt een aanvraag indienen via het formulier tot het einde van de zomervakantie. In september delen we de plaatsen in voor het komende seizoen. We streven ernaar om gasten (begin) oktober te informeren over de aanvraag. Kunnen we niet tegemoet komen aan één van de aangegeven plekken dan nemen we contact met je op.


Op het Kamelenveld worden geen seizoenplaatsen toegelaten. Dit is een veld wat we beschikbaar stellen aan groepen. Op het veld 'de Oever' en 'het Hazenpad' zijn vanaf 2022 geen seizoenplaatsen beschikbaar


Beschikbaarheid 2022

Op terrein A, het veld met de nummers A-41 t/m A-52 zijn nog een aantal plaatsen vrij. Het betreft op moment van schrijven plaats: A-44  Het nieuwe terrein is beschikbaar vanaf 2 april t/m 29 oktober 2022. De kosten voor een seizoenplaats bedragen in dit jaar ongeveer 2350 euro. 


Seizoen 2023

Vanaf 2023 gaan we werken met vaste seizoenplaatsen. Je kunt drie voorkeuren aangeven binnen de aangewezen plaatsen. De vaste seizoenplaatsen voor 2023 zijn op dit moment nog niet bekend. Ook kun je tijdens het seizoen een aanvraag indienen voor een voorseizoenplaats via een (Google) formulier. De formulieren worden in de loop van het seizoen in dit artikel geplaatst.


Gebruik van de plaats: 

Op een seizoenplaats kun je, voor het seizoen begint, maximaal zes personen inschrijven. Logees anders dan deze betalen het kampgeld en de gemeentelijke heffingen. Verhuur aan derden is niet toegestaan. Logees betalen kampgeld plus gemeentelijke belasting p/ persoon p/n. ongeacht de periode.