Algemene informatie seizoenplaats

De camping is open vanaf april t/m oktober. Je kunt de seizoenplaats gebruiken in deze periode. In de wintermaanden is de camping gesloten. Tijdens het seizoen kun je een seizoenplaats aanvragen via een (Google) formulier.


We bepalen vooraf waar je op de camping een seizoenplaats kunt aanvragen. Je kunt drie voorkeuren aangeven bij je aanvraag. We proberen tijdens het indelen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeuren. Je kunt een aanvraag indienen via het formulier tot het einde van de zomervakantie. In september delen we de plaatsen in voor het komende seizoen. We streven ernaar om gasten uiterlijk (begin) oktober te informeren over de aanvraag. Kunnen we niet tegemoet komen aan één van de aangegeven plekken dan nemen we contact met je op.


Seizoenplaats aanvragen 2024

Niet meer beschikbaar. 


Voorseizoenplaats 2024

Niet meer beschikbaar


Naseizoenplaats

Op moment van schrijven (november 2023) hebben we nog een aantal naseizoenplekken beschikbaar. Neem contact op met de receptie voor meer informatie. Dat kan via info@beloofdeland.nl


Gebruik van de plaats: 

Seizoenplaats: Op een seizoenplaats kun je, voor het seizoen begint, maximaal 6 personen inschrijven. Logees anders dan deze betalen het kampgeld en de gemeentelijke heffingen. Verhuur aan derden is niet toegestaan. Logees betalen kampgeld plus gemeentelijke belasting p/ persoon p/n. ongeacht de periode.


Voorseizoenplaats; We bieden de voorseizoenplaatsen komend jaar aan in 2 verschillende vormen. Een voorseizoenplaats schoolvakanties (maximaal 40 dagen) en een voorseizoen onbeperkt.


Het verschil zit in de intentie van het verblijf 'onbeperkt' en 'maximaal 40 dagen.' Bij het onbeperkte arrangement heb je de intentie om tijdens de hele periode op de camping te verblijven. 


Het 40 dagen arrangement hebben wij gemaakt voor gasten die van plan zijn om bijvoorbeeld alleen in de schoolvakanties en weekenden te komen. Deze vakanties en een aantal weekenden zijn bij elkaar opgeteld, namelijk ongeveer 40 dagen.


Het kampeermiddel mag je gedurende het hele arrangement op de kampeerplaats laten staan.